OCS staat voor Open Cloud Solutions.

Het bedrijf is in 2014 opgericht met het doel om bedrijven te helpen met vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

De twee oprichters, Arno Bakkeren en Mathieu Bulkmans, hebben samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en management consulting. In al die jaren was er één rode draad waar beiden een allergie voor ontwikkeld hebben: consultants die alleen maar rapporten opleveren en hier verder geen praktisch opvolging aan (kunnen) geven.

Vanuit OCS leveren wij niet alleen begrijpelijke adviezen, maar helpen wij u ook om de adviezen in de praktijk te brengen! Wij staan bekend om onze no-nonsense aanpak en pragmatisme. Mocht u dit in de praktijk willen toetsen, neem dan zeker even contact op.

Wij voelen ons als een vis in het water in diverse sectoren en van multinational tot mkb. Om de soms complexe vraagstukken te doorgronden en pragmatisch op te lossen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals de oprichters zeggen:

“Het kan ons niet gek genoeg zijn”.

Een kleine greep uit onze klanten: een vliegtuigbouwer, een (hele) grote bloemenveiling, een ministerie, een semi-overheidsinstelling in de gezondheidszorg, een landelijk opererend casino, een wereldwijd opererende scheepswerf, een wereldspeler in de logistieke sector, een grote hulpverleningsorganisatie die in heel Europa actief is.